Team

Maak kennis met het team van Haar van Maarland:

  • Trudy Splinter

    Al vanaf mij 17e werkzaam in het kappersvak. Op mijn 23e begonnen met mijn eerste salon en vanaf mijn 30e gestart met Haar van Maarland. Mijn grootse passie in dit vak blijft het werken met mensen zowel met klanten, maar ook zeker met mijn medewerkers. Jezelf blijven ontwikkelen in ons mooie vak blijft voor mij de grootste uitdaging, dit op vaktechnisch gebied, maar ook als ondernemer. Het laten groeien van mijn medewerkers, qua technieken en persoonlijk vlak vind ik één van de aller mooiste dingen. Wat wij klanten willen bieden is een beleving op het hoogste niveau, waarbij tijd en aandacht centraal staat. Ondanks dat ik inmiddels wat minder op de werkvloer sta en mijzelf meer bezig houdt met het management van mijn bedrijf hoop ik nog vele jaren door te gaan met het geven van mooi verzorgd haar aan onze klanten, en het verder ontwikkelen van mijn team.

  • Netty Maliepaard

    Mijn passie is om bij mensen mooi haar te creëren, zodat ze blij zijn met zichzelf. Met behulp van de juiste producten, waarbij er zorg is voor de hoofdhuid en voller haar, zorg ik ervoor dat het haar in balans is. Dit is de basis voor een mooi kapsel. Mensen die langer of dikker haar willen, help ik graag met haarverlenging.

  • Linda

    Vanaf 2015 opgeleid bij Haar van Maarland en inmiddels uitgegroeid tot Topstylist. Mijn passie is werken met haar in alle facetten van het vak en ik geniet van het bij maken van mijn klanten. Ik hoop nog heel veel te leren in dit mooie vak.