Keune

Haar van Maarland is een moderne en gezellige salon werkende met KEUNE producten, dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. In onze salon gebruiken en verkopen wij alle producten van KEUNE. Voor elk haartype zijn er passende producten voor de verzorging en styling van jouw haar. Hieronder staan de belangrijkste productlijnen uitgelicht. Vraag je kapper om advies!

Keune Care

With great care comes great hair

Keune Care-producten zijn ontworpen om verschillende haaruitdagingen aan te pakken. Of het nu om droog haar, beschadigd haar of roos gaat, Keune heeft ontdekt dat een goed functionerende hoofdhuid de sleutel is tot mooi, gezond haar. Daarom zijn Care-producten gemaakt van actieve ingrediƫnten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl iedere haar van binnenuit verzorgd wordt.

Het Care-assortiment bestaat onder andere uit shampoos, conditioners, haarmaskers, treatment lotions en meer. Binnen Care bestaan er tien verschillende productseries, stuk voor stuk ontworpen om een ander probleem aan te pakken. Er zijn producten voor gekleurd haar, krullen, hittebescherming, volume, glad haar, zonbescherming en extra voeding voor je haar. Vraag om advies.

Keune Style

Professionele stylingproducten

Stylingproducten moeten simpel (en leuk!) zijn om te gebruiken en luxe maar betaalbaar. Daarom is er Keune Style, een veelzijdige collectie stylingessentials voor modern, perfect-imperfect haar. Met liefde in het leven geroepen om het haar textuur, glans, fixatie en meer te geven. Style is ontworpen om iedere hair goal realiteit te maken.

Ongecompliceerde, tijdloze en superfijne stylingproducten, dat is Keune Style. Binnen Style vind je productlijnen voor iedere look: Curl, Heat Protect, Smooth, Volume, Texture, Gloss, Refresh en Fix.

Keune Bond Fusion

Color without compromise

Met ons revolutionaire bond boosting-systeem kun je lighter and brighter gaan, zonder dat de integriteit van het haar wordt aangetast. Na een kleurbehandeling met Bond Fusion is het haar is vijf keer dieper geconditioneerd na vijf wasbeurten. Lokken zijn twee keer zo sterk vergeleken met haar dat chemisch behandeld is zonder Bond Fusion. Na het blonderen is het haar twee keer beter doorkambaar vergeleken met de grootste concurrent en er is 43 procent minder haarbreuk. Er zijn drie stappen: Build, Enhance en Recharge.

1922 by J.M. Keune

Distilled for Men

Speciaal ontwikkeld voor stijlvolle mannen van nu, een zorgvuldig samengestelde selectie essentials voor haarverzorging, styling, scheren en kleuren.

De producten hebben een muskusachtige, houtige, sensuele geur met een hint van oosterse specerijen; perfect voor stijlvolle mannen en heel aantrekkelijk voor vrouwen.