Team

Maak kennis met het team van Haar van Maarland:

 • Trudy Splinter

  Eigenaresse en Top Styliste bij Haar van Maarland.

 • Netty Maliepaard

  Mijn passie is om bij mensen mooi haar te creëren, zodat ze blij zijn met zichzelf. Met behulp van de juiste producten, waarbij er zorg is voor de hoofdhuid en voller haar, zorg ik ervoor dat het haar in balans is. Dit is de basis voor een mooi kapsel. Mensen die langer of dikker haar willen, help ik graag met haarverlenning.

 • Esther de Hoog

  Ik werk ruim 12 jaar bij "Haar van Maarland" in een gezellig en vast team. Ik geef graag gericht advies aan de klanten m.b.t. kleuringen en de juiste wasbehandelingen.

 • Nikita

  Spontaan,creatief en met een knipoog in het leven staan, dat ben ik. Door deze eigenschappen: Haar van Maarland en de visie van het merk Sebastian, schoonheid zonder grenzen, buiten de lijnen van ons vak denken en onze artistieke ambitie, creëren we nieuwe mogelijkheden voor zelfexpressie. Door al deze kenmerken heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot een Top Stylist en expert omtrent het merk "Sebastian". Naast mijn passie en voorliefde voor Sebastian, heb ik nog een ambitie, namelijk het overbrengen van ons mooie ambachtelijke vak. Dit doe ik door middel van het trainen, begeleiden en opleiden van onze Junior Styliste en stagaires binnen ons team.

 • Charlotte

  In 2007 ben ik door een snuffelstage bij Haar van Maarland terecht gekomen. Sindsdien heb ik door begeleiding van het team een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Op dit moment werk ik als Junior Styliste en ben ik bezig om door middel van externe en interne opleidingen mij verder te ontwikkelen met als doel Top Styliste te worden. Ik vind het kappersvak een geweldig beroep waar ik al mijn creativiteit en passie in kwijt kan met betrekking tot het maken van mooi haar en daardoor de klant een fijn en blij gevoel kan geven, waardoor ze weer bij mij terugkomen.

 • Linda

  Ik ben in 2015 bij Haar van Maarland terecht gekomen door stage te lopen voor mijn kappersopleiding. Op dit moment werk ik bij de salon en hoop ik mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Mijn passie is om mensen blij te maken met hun haar. Tot nu toe heb ik mijzelf verdiept in het werken met lang haar. In de zomer van 2017 mocht ik daardoor op het festival 'Tomorrowland' werken. Ik hoop door veel te trainen mijzelf verder te ontwikkelen als kapper. Oefening baart kunst!!